Lavash (you can buy or make it of water, salt and flour)
Cheese cream
Smoked salmon or crab sticks
Red or pressed caviar
Parsleys
Grinded fragrant peppers
Hot peppers
Spread lavash with cheese cream, put parsleys, caviar, smoked salmon or crab sticks, fragrant peppers, hot peppers and wrap up lavash. Lavash wraps put to the fridge and keep for one day. Serving cut to the slices. Enjoy!
Vertimas LT
Lavašo suktinukai
Reikės:
Lavašo (jį galima nusipirkti arba pasigaminti iš vandens, druskos ir miltų)
Tepamo sūrio
Rūkytos lašišos arba krabų lazdelių
Raudonųjų arba juodųjų ikrų
Petražolių
Maltų kvepiančių pipirų bei aštriųjų pipirų
Ištepkite lavašą tepamu sūrių, dekite ant lavašo viršaus susmulkintas pertažoles, ikrus, lašišą arba krabų lazdeles, pipirus ir lavašą susukite. Lavašo suktinukus laikykite šaldytuve vieną parą. Pateikite i stalą supjaustytus riekelėmis. Skanaus!
Tikrai labai skanus, o svarbiausia, kad gali visoki idara daryt.
AtsakytiPanaikinti